ANUNȚ

Festivitatea de deschidere a anului universitar 2023-2024 la programele de studii în regim de Învățământ la Distanță, respectiv Învățământ cu Frecvență Redusă va avea loc în data de 6 octombrie 2023, ora 16:00, în Aula Unviersității. Activitățile didactice la aceste programe se vor desfășura începând cu data de 13 octombrie 2023, conform orarelor care vor fi afișate pe site-ul DIDFR (http://idfr.upg-ploiesti.ro/), în perioada 9-13 octombrie.


Bine ați venit pe platforma pentru învățământ electronic a Departamentului de Învățământ la Distanță și cu Frecvență Redusă din Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești. Au acces la această platformă studenții de la programele de licență, învățământ cu frecvență redusă sau învățământ la distanță, din Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti.


În atenția studenților de anul I: Numele de utilizatori pentru accesul pe platforma al studenților de anul 1 de la programele în regim de studii la distanță / cu frecvență redusă se găsesc în lista următoare. Parola inițială este de forma Xyz, ultimele sase cifre din CNP, semnul % (adică, de exemplu, Xyz123456%). Tastați cu atenție userul și parola, întocmai așa cum vă sunt date (litere mari, litere mici, cifre, semne).

Pentru programele de studiu "la zi", vedeți platformele facultăților.

Dacă încercați să vă resetați parola și nu primiți un răspuns automat în maxim 15 minute, vă aflați în una dintre următoarele situații:

  • contul nu există pentru că încercați să va logați pe o altă platformă - programele de învățământ cu frecvență au platforme separate
  • adresa de email asociată contului dvs. nu este corectă (ex. ați furnizat-o greșit când v-ați înscris) - dacă vă aflați în această situație, trimiteți un email la administrator (btudorica@upg-ploiesti.ro) cu informatii complete (facultate, specializare, an, nume, prenume, adresa de email dorita).

Dacă sunteți reînmatriculat(ă) și descoperiți că pe platformă conținutul pe care îl puteți accesa corespunde unei serii mai vechi, la care ați fost anterior, trimiteți un email la administrator (btudorica@upg-ploiesti.ro) cu informatii complete (facultate, specializare, an, nume, prenume).

Ghidul studentului poate fi consultat aici.

Studentii îşi pot vizualiza notele prin accesarea portalului (serviciu separat de această platformă) https://portal.upg-ploiesti.ro/portal/home. Portalul este administrat de către departamentul DTIC. În caz de probleme cu portalul, trimiteți un mesaj la sorin.voinescu@upg-ploiesti.ro.

  • Promoția 2022=studenți care au inceput facultatea în anul 2022 (sunt acum anul I);
  • Promoția 2021=studenți care au inceput facultatea în anul 2021 (sunt acum anul II);
  • Promoția 2020=studenți care au inceput facultatea în anul 2020 (sunt acum anul III);
  • Promoția 2019=studenți care au inceput facultatea în anul 2019 (sunt acum anul IV pentru specializările inginerești sau au terminat facultatea, pentru specializările economice);